vrijdag 27 mei 2022

De vlucht

Fijne indeling
 Aan boord vonden we al snel ons plekje, twee stoelen aan de raamkant zodat we geen indringers kregen op de vlucht, de indeling van de Airbus was stukken fijner dan de Boeings waar we meestal mee vlogen. Het was te merken dat er bezuinigingen waren doorgevoerd in het post COVID19 tijdperk want het welkomstdrankje bleek een flesje water te zijn i.p.v. een keuze van de trolley en de welkomstpinda´s waren zelfs compleet wegbezuinigd. 

Waar de indeling een vooruitgang was, bleek het entertainment systeem een achteruitgang want er was geen touchscreen maar een afstandsbediening die je uit de zijkant van je stoel moest toveren. De maaltijden waren redelijk standaard, kip of vegetarisch maar ook hier was er bezuinigd want de extraatjes (kaas!) waren er niet meer en ook het cognacje bij de koffie was er niet meer.

De landing was best wel spannend want terwijl de landingsbaan al in beeld was trok de piloot opeens heel hard op, er bleek een opstijgend vliegtuig in de weg te zitten en dat is nooit handig. Na een half uurtje cirkelen kregen we een nieuwe landingsplaats toegewezen en deze keer werd het vliegtuig probleemloos aan de grond gezet door onze piloot. De vakantie kon nu echt beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten