zondag 21 mei 2006

De terugreis

Na ons eerste uitstapje met echt mooi weer was het tijd om huiswaarts te keren. We hadden nog een laatste uitstapje naar Nes gemaakt en bij de terugkeer was de ploeg uit elkaar gevallen. Een van de dames en ik besloten terug te lopen terwijl een tweede groepje stiekem de bus nam. Daarnaast gingen twee man de fietsen terug brengen. Wij hadden als lopers het nadeel dat we veel later bij de boerderij terug kwamen maar als voordeel dat alles opgeruimd was en we niets meer hoefden te doen.

We konden dan al gauw terug naar de haven waar we de boot pakten terug naar Holwerd waar onze auto's netjes klaar stonden op het parkeerdek. Wat opviel tijdens de reis was dat hoe dichter we het vasteland naderden hoe slechter het weer was. The island life is simpelweg beter dan het leven op het vasteland.

We namen afscheid op het parkeerdek en iedereen vertrok richting eigen thuishaven. In Amsterdam aangekomen nam ik afscheid van onze Zaanse vrienden die voor de laatste etappe hun eigen auto namen om aar Zaandam te rijden. We hadden wederom een top weekend gehad en het was afwachten wat we de volgden keer gingen doen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten