zondag 14 oktober 2001

De terugreis

Na afloop van de slechtste beurs die wij ooit meegemaakt hadden was het tijd om alles weer in te pakken en om de thuisreis weer in te zetten.

Het inpakken van de dozen ging deze keer minder vlot dan we gewend waren. Normaliter hadden we nogal wat verkocht en dus ruimte zat maar deze keer hadden we dusdanig weinig verkocht dat er ook geen extra ruimte was. We moesten alles dus secuur inpakken om alle comics weer in de dozen te krijgen. Het vervoer naar de auto was daarentegen weer vele malen makkelijker dan we op andere beurzen gewend waren. Net zoals bij het uitladen waren ook bij het inladen weer genoeg vrijwilligers beschikbaar om dat heel erg vlot te laten verlopen en in no time zaten we in de auto voor de terugreis naar Nederland.

We maakten een korte stop bij de grens om bij het grens wissel kantoor onze Belgische Franken te wisselen in Nederlandse guldens en vervolgden daarna onze weg naar huis. Onderweg namen we ons een ding voor, dit was ons eerste, en laatste, bezoek aan een buitenlandse beurs als standhouder. We hadden een gezellig weekend gehad met zijn vieren maar de omzet was dusdanig laag geweest dat we beter een weekendje Gent zonder strip beurs hadden kunnen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten