zondag 14 oktober 2001

Dag twee

De beurs
's Ochtends werden wij wakker en na een douche werden de tassen ingepakt. We begaven ons naar de ontbijtzaal waar een ontbijt buffet klaar stond en een dame eieren bakte voor de liefhebbers. Nu moest je wel enig geduld hebben want het tempo lag niet al te hoog met haar een ei koekenpan maar ach hij smaakte goed.

Vervolgens was het uitchecken, de tassen in de auto's leggen en opnieuw de tocht naar de congres zaal inzetten. Nu hadden we er geen vertrouwen in dat de tweede beursdag beter zou verlopen dan de eerste want een gouden regel van strip beurzen is dat de zaterdag minimaal 2x zo goed is als de zondag. (De enige uitzondering hierop is Valkenswaard waar traditioneel de zondag beter is dan de zaterdag).

Het bleek dat ook F.A.C.T.S. zich aan de normale conventies van een strip beurs hield. Waar de zaterdag al droevig was, was de zondag ronduit slecht te noemen. Dat gaf ons echter wel de tijd om voor ons zelf rond te kijken naar zowel dingen om te kopen als de mensen die zich op de beurs bevonden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten