zondag 14 oktober 2001

Cosplay & Filmsterren

Ray Park signeert foto's
Omdat we het dus niet al te druk hadden, hadden we meer dan voldoende tijd om naar de andere activiteiten op de beurs te kijken en die vielen voornamelijk in twee onderdelen uiteen.

Als eerste waren er heel veel filmsterren met wie je tegen betaling op de foto kon of waar je een handtekening van kon kopen. En denk dan niet aan Bruce Willis en dergelijke maar denk aan de man die een storm trooper was in Star Wars of de piloot van Red 9 uit diezelfde serie. Kortom geen A en zelfs geen B of C sterren maar totale onbekenden. De bekendste was echter Ray Park, die als Darth Maul een hele kleine rol in star wars had gehad. Het publiek was echter wild van hem, wij bleven hem echter de toad noemen naar zijn rol in de X-men film.

Het andere dat ons hielp om de tijd door te komen waren de vele cos players. Cosplay houdt in dat je je alleen, of samen met vrienden, verkleed als de figuren uit films, strips, comics, manga etc. etc. Het is, uiteraard, in Japan heel erg groot geworden maar ook Amerika doet goed mee en in Europa begint het nu dus ook. Het was echter niet onaangenaam om naar te kijken aangezien er erg veel vrouwen aan deden. Waar je bij een strip beurs normaliter geen vrouw te zien krijgt waren er hier heel wat cos playsters aanwezig. En een groot gedeelte van deze dames was best wel aantrekkelijk te noemen en als ze dan ook nog een krap superhelden of manga kostuum hadden aangetrokken dan was het moeilijk om je ogen daar van af te houden. Zo kwamen we de dag dus aardig door met het kijken naar film ster groupies en de in strakke en krappe pakjes gehulde cos playsters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten