vrijdag 5 mei 2000

Hotel Cheyenne

De volgende ochtend stonden we betijds op en gingen naar de ontbijtzaal. Dit was dezelfde ruimte waar we gisteren een wijntje hadden gedronken maar nu stond er een karretje met een simpel ontbijt klaar. Er was koffie en een baguette met jam of andere zoetigheid maar dat was meer dan voldoende voor ons. Na het ontbijt stapten we de auto in en reden het korte stukje dat ons naar onze bestemming bracht.

De borden langs de weg loodsten ons naar hotel Cheyenne waar wij gereserveerd hadden. Dit is een hotel in de stijl van het oude westen en het personeel liep er dan ook op in de betreffende kledij rond. Goofy was trouwens ook in de lobby aanwezig en hij had een echt gunfighetrs pak aan.

We gingen in de rij staan voor het inchecken want onze truc om het maximale uit twee dagen park met een overnachting te halen werd door veel meer mensen gebruikt. Inchecken verliep vlotjes en we kregen onze tickets om het park mee te betreden, de kamers waren uiteraard 's middags pas beschikbaar. Buiten was er een halte voor de shuttle bussen die de hele dag af en aan naar het park reden. Binnen de 10 minuten zaten we in de bus en nog geen kwartier later stapten we alweer uit om het park te betreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten