donderdag 4 mei 2000

Amsterdam - Antwerpen - Marnee La valle

Het was eindelijk zo ver. Samen met enkele collega's had ik een paar maanden geleden besloten om met zijn zessen een bezoek aan Disneyland Paris te brengen. Een van ons was op het lumineuze idee gekomen om op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei te gaan. 5 mei waren we namelijk vrij, het was Bevrijdingsdag, en zou het park waarschijnlijk erg leeg zijn.

We zouden op donderdag middag gaan rijden zodat we donderdag avond een goedkoop hotel bij het park in de buurt konden nemen en zodoende vrijdag bij het krieken van de dag het park te betreden en het maximale uit de vrijdag te halen.

Ik nam de trein naar Bussum waar ik de anderen ontmoette die uit Kortenhoef en Zeewolde kwamen. Met twee auto's en drie personen per auto hadden wij alle ruimte en de reis verliep dan ook voorspoedig totdat wij in de spits bij Antwerpen terecht kwamen. Dit was ingecalculeerd en we zochten dan ook een truckers café op om een hapje te eten en na de spits weer verder te rijden. Na de maaltijd was de file inderdaad opgelost en reden wij richting Frankrijk. Zonder ook maar een keer fout te rijden arriveerden we dan ook voor de deur van ons hotel in Marne La Vallee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten