vrijdag 5 mei 2000

Disneyland Paris dag 1

We liepen het park in, voor drie van ons hun eerste bezoek aan een Disney park, twee anderen waren al eens eerder in Disneyland Paris geweest en ik had de parken In Californië en Florida reeds bezocht.

We liepen door main street USA naar de centrale hub van het kasteel, het kasteel van Doornroosje. We liepen Frontierland in en maakten een rit met Big Thunder Mountain en betraden Phantom Manor. In het Chapparal theater zagen we de show The Tarzan encounter.

De volgende stop is Fantasyland waar de attracties voor de kleineren onder ons zich bevinden. Hier maakten we (o.a.) ritjes in Sneeuwwitje, Pinokkio, Peter Pan en wandelden door het labyrint van Alice in wonderland. Daarnaast genoten we van de ImagiNations parade die hier voorbij kwam. na afloop waren we echter een van de kinderen kwijt. Deze was vol enthousiasme achter de parade aan gelopen en helemaal vergeten dat hij bij ons hoorde. Na wat wanhopig heen en weer lopen en roepen vonden we hem gelukkig weer zodat ons gezelschap weer compleet was.

Terwijl wij de weg naar het volgende deel van het park inzetten, Discoveryland, hadden wij het erover dat het besluit om op Bevrijdingsdag hier te zijn een hele goede zet was. De rijtjes waren of helemaal niet aanwezig of heel erg klein dus we hadden overal een minimale wachttijd. Ook in Discoveryland ging dat op, alhoewel wij wel de Fastpass methode hadden gebruikt voor Space Mountain. Hierna gingen wij naar Adventureland waar wij in een restaurant gereserveerd hadden voor het diner.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten