woensdag 25 augustus 2021

Krua Thai classic

Lekker
Na de drankjes was het tijd voor de maaltijd en dat betekende dat wij 100 meter moesten afleggen want dat was de afstand van de kroeg naar het restaurant.

We werden hartelijk welkom geheten en kregen een tafeltje buiten. De straat was afgesloten voor auto's dus we konden zonder benzinedampen beginnen aan onze wijn, drie maal grüner veltliner en een maal moscato. Voorgerechten werden saté, viskoekjes, salade en garnalen. We hadden ook een tussengerecht want men had meang kham, peperblad met verse kruiden, iets wat je niet vaak ziet in Nederland.

Bij de hoofdgerechten, garnalen, kip, biefstuk en vis werd een tweede fles wijn besteld die samen met de hoofdgerechten verdween. Na drie maal koffie en een maal kleefrijst met mango en kokosmelk werd de maaltijd afgesloten en liepen we weer 100 meter terug  naar de gaeper voor een laatste drankje en de wandeling terug naar de metro. Het was uiterst gezellig om elkaar na zo lang weer te zien. De volgende keer komt een stuk sneller want dan komen zij van een hapje in onze nieuwe keuken genieten.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten