maandag 26 juni 1989

Vuilnisman

Een moderne vuilniswagen
Het was vandaag een latertje geworden en we kwamen pas tegen een uur of drie terug bij ons appartementen complex. Niemand had echter al zin om naar bed te gaan dus gingen er een paar van ons naar de kamers om de voorraadkast te plunderen en gingen de anderen alvast op het terras voor het gebouw zitten.

Al gauw kwamen de voorraden op tafel en stonden er diverse soorten nootjes, cola, Bacardi, en hoe kon het ook anders, bier klaar. Er werd gegeten, gedronken en gepraat maar niet al te luid zodat de mensen die al sliepen niet wakker zouden worden. Op een gegeven ogenblik kwam de klok in de buurt van vier uur, iets waar wij op hadden zitten wachten. Elke nacht waren er namelijk rond die tijd vreemde geluiden buiten te horen waar sommigen wakker van werden en we zouden nu kunnen zien wat die mysterieuze geluiden veroorzaakte.

Welnu het bleek niets meer of minder te zijn dan een oude, piepende en krakende vuilniswagen die samen met zijn bemanning al het afval kwam ophalen. Nu dat mysterie ook was opgelost besloten we een einde aan de dag te maken en zochten we onze bedden op voor nog een beetke nachtrust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten