dinsdag 27 juni 1989

Fietstocht

Een fietstocht
Vandaag stond er een sportieve activiteit op het programma. We zouden met onze fietsen een tocht naar de warm water bronnen gaan brengen, Deze bronnen liggen op dertien kilometer van de stad dus dat is best te doen.

We sloegen een voor ons nieuwe richting en en als eerste zagen we een mini bergje. Onder wilde kreten over de tour de France werd de heuvel aangevallen en moeiteloos genomen maar daarachter zat een behoorlijke steile berg. Dusdanig stijl dat een aantal van ons voor de laatste meters afstapte en te voet met de fiets aan de hand de top bereikten. De afdaling daarentegen was wel weer erg goed te doen ;-).

De bronnen waren niet zo heel erg de moeite waard en we besloten dus al snel om weer terug te keren. Het was ondertussen wel tijd geworden voor de lunch dus we zochten eerst een restaurantje op om daar de maaltijd te gaan gebruiken. Na een uitgebreide lunch stapten we weer op de fietsen om naar ons appartement terug te rijden. De bronnen waren geen succes geweest maar het was wel onze meest sportieve dag van de vakantie geworden.

1 opmerking: