De steak tartaar |
We arriveerden op het landgoed Duin en kruidberg en liepen via de tuin de brasserie binnen waar we een mooi gedekte tafel met twee heerlijke stoelen kregen. Met beide een glas prosecco (eerste fout), de rode wijn van mijn disgenoot was niet helemaal begrepen, bij de amuse namen we de kaart door en onze keuze viel op het drie gangen markt menu dat net zijn prijs van €35 aantrekkelijk geprijsd was.
De zeebaars |
Wij hadden aangegeven half negen weg te moeten en de vis arriveerde bijna direct nadat het voorgerecht op was (derde fout), de timing was niet optimaal te noemen. Ook degene die deze gang serveerde (vierde fout) gaf aan dat het vis en asperges bestond. Het was dus een heerlijke op de huid gebakken zeebaars met daarover droge parmaham en daaronder asperges en couscous en een saus, die erg lekker was maar waar ik de samenstelling niet van wist. ook het dessert kwam in hetzelfde rappe tempo, dit bestond uit een cakeje, ijs, schuim, met tropische smaken als ananas en mango. In een woord voortreffelijk. Aangezien het nog erg vroeg was bleven wij lang natafelen met onze espresso en cappuccino aangezien we ruim de tijd hadden. Toen we wilden afrekenen (vijfde fout) zag de bediening ons niet en dit duurde best wel even. Daarna stonden wij op om het pand te verlaten maar de bediening wist nog een zesde fout te scoren want alhoewel ik zonder jas stond kwam er niemand vragen of mijn jas uit de garderobe gehaald moesten worden. Pas toen ik wat nadrukkelijk naar iemand keek werd er gevraagd of er nog iets van onze dienst was. Samenvattend heb ik voortreffelijk gegeten voor een prima prijs (we waren in totaal €100 kwijt) maar de bediening moet duidelijk nog een stukje opleiding krijgen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten