zondag 18 augustus 2019

Later aan het water

Het menu
Ik zit in het bestuur van mijn VVE en dat betekent vergaderen, offertes doornemen, facturen controleren en beslissingen nemen. Soms is het werk wat zwaarder en soms wat lichter, dat hangt af van wat er met het gebouw en de bewoners speelt. Voor dat vergaderen krijgen we een kleine vergoeding om de kosten te compenseren maar die hebben we een tijdje geleden afgeschaft en heel af en toe gaan we als bestuur een hapje eten.

Zo ook deze zondag waarbij we niet al te ver weg gingen namelijk aan de ringvaart in Badhoevedorp bij later aan het water. Het was maar goed dat we gereserveerd hadden want de tent bleek bomvol te zitten en vrije tafeltjes voor toevallige passanten waren er dan ook niet. We kregen een tafeltje met hoge stoelen, een glaasje fris (ginger ale, cassis en spa rood) en de kaart. Na wat kiezen en herkiezen van mij werd het tenslotte slakken, inktvis ringetjes en dun gesneden koe met daarbij een erg lekkere witte wijn uit Nieuw-Zeeland uitgekozen door onze voorzitter. het voedsel kon de competitie met de wijn prima aan want alle drie genoten we van onze voorgerechten die, ondanks de drukte, tijdig gevolgd werden door de hoofdgerechten. Dat waren gamba's, mosselen en zalm, je ziet duidelijk een thema hier, die wederom alle drie goed ontvangen werden. Als afsluiter volgde een XL dame blanche die door mijn collega bestuurders gedeeld werd en een dubbele espresso voor mij. De XL was inderdaad XL maar verdween toch op een toefje slagroom na en met vervolgens nog een muntthee en een koffie werd de avond besloten. Eem gezellige avond die het bestuur gebruikte om zowel elkaar iets beter te leren kennen als om toch nog wat zaken die de VVE betroffen door te spreken. Over een paar jaar gaan we het zeker weer doen want het is toch belangrijk om elkaar ook eens in een andere setting te spreken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten