De vis |
Daarom begonnen we getweeën onder het genot van een Warsteiner van de tap alvast aan het voorgerecht van viskoekjes en saté. Toen we tenslotte compleet waren lieten we het aan onze vriendin over om het eten uit te kiezen en dat bestond uit heel veel verschillende dingen. Zo waren er twee schaaltjes met in beide een redelijk pittige vleesgerecht, een in bamboeblad bereidde visgerecht, een schaal met een gerecht met tofoe en nog een schaal met een rundvlees gerecht. Uiteraard ging niet alles op en ik heb geen idee wat we allemaal gegeten hadden maar het was in ieder geval erg lekker. Daarna was het tijd om onder het genot van een biertje wat bij te kletsen wat op een gegeven ogenblik onderbroken werd door de komst van het laatste gerecht. Uiteraard geen toetje want daar doet men in Azië niet aan maar een schaal met mosselen. Als laatsten verlieten we tenslotte het restaurant om de reis naar onze normale stapgronden aan te vangen en de avond daar voort te zetten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten