Uiteraard een Indisch biertje erbij |
Tegenover het restaurant was een grote (en gratis) parkeerhaven, een stuk beter dan als we in Amsterdam uit eten gaan. Binnen zag alles er goed uit, netjes gedekte tafels en mooie stoelen. We gingen zitten, bestelden water (beiden) en bier (ik) waarbij ik op aanraden van de Engelse eigenaresse voor een Cobra ging i.p.v. een Kingfisher. Terwijl wij wachtten op de hapjes (Papadum met diverse sausjes) konden we goed meegenieten van de gesprekken aan de andere tafels want de gemiddelde bezoeker sprak niet echt zachtjes en de akoestiek maakte het al niet veel beter. De pauzes tussen de gangen waren ruim en we hadden dus alle tijd om flink bij te praten maar toen kwam dan toch het voorgerecht bestaande uit kip, samosa en uien met deeg uit de frituur. Daarbij een frisse salade. Niet mis mee zoals sommige mensen zouden zeggen. Het hoofdgerecht was o.a. een kip tandoori, sag paneer (spinazie met kaas), een curry van lam, rijst en uiteraard naan brood (knoflook). Het was uitstekend maar te veel dus een gedeelte ging terug naar de keuken want er kwam ook nog een dessert en uiteraard koffie. Meer dan voldaan verlieten wij Himalaya huis om terug te keren naar Amsterdam en nu wel via de binnendoor route.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten