De friterie |
Wij kozen ervoor om na het inchecken in het hotel een bezoekje aan de pier te brengen. Deze bleek een overdekt dek en een bovendek te hebben en gezien het weer kozen wij uiteraard voor het overdekte gedeelte. Dit bleek uit een paar winkeltjes te bestaan maar was voor het grootste gedeelte gevuld met eet tentjes net zoals in de foodhallen in Amsterdam. Onze keuze viel op par hasard een friterie waar de aardappels ter plekke in friet omgezet werden met daarnaast eigengemaakte sausjes, kroketten en frikandellen. Daarnaast schonk men goede wijnen en diverse bieren van de tap, kortom in niets te vergelijken met de snackbar waar je een portie frites met koopt. Wij namen een witte wijn, een weizen en een portie frites met eigengemaakte mayonaise als lunch en dat smaakte allemaal prima. Waarschijnlijk de lekkerste zak frites die ik ooit heb gegeten. Mocht je interesse hebben, je hoeft niet persé naar Scheveningen want ook in Amsterdam en Zaandam kun je een vestiging vinden van par hasard.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten