|
Zeebaars |
Het was weer tijd voor een avondje eten en film en deze keer zouden we in Bloemendaal gaan eten bij Italiins restaurant
La capannina (waarvan later bleek dat de eigenaren twee Griekse broers waren). We reden naar Bloemendaal, zetten de auto neer en liepen naar het restaurant waar ik voor de klassieke Italiaanse combi ging van antipasta (vitello tonato(, primi (canneloni met rundergehakt, spinazie en Parmezaanse kaas) en secundi (zeebaars met tomaat en rucola) nam. Daarbij eerst een glas prosecco en vervolgens glas een witte wijn.
Ik heb werkelijk heerlijk gegeten, la capannina is een prima restaurant, het enige minpuntje was dat de gangen er in een erg hoog tempo doorheen gejast werden zodat we uitgebreid natafelden met espresso (ik) en cappuccino met eigengemaakt citroentaart (mijn tafelgenoot). Ten faveure van het restaurant vond men dat geen enkel probleem en zo verlieten wij tenslotte Bloemendaal om ons naar de bioscoop te spoedden voor het tweede gedeelte van de avond.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten