Een van de stands |
Bij binnenkomst kregen we de festivalgids met informatie, een flesje water en het festivalglas dat al gevuld was met de eerste whisky, een Ierse. Daarna was het de diverse stands aflopen en proeven van de honderden verschillende whisky's die er stonden. Tussendoor was er ook tijd om even iets te eten want er was een stand met chocolade, een met oesters en coquilles en ook l'amuse was aanwezig en bij die laatste besloot ik een kaasplankje te nemen om het alcoholisch geweld iets te dempen. Vier mooie kaasjes; eigen brie met truffel, een in bier gewassen roodschimmel, een mooie blauwader en een speciaal voor het festival uit Schotland geïmporteerde cheddar. Daarna was het weer tijd om whisky te gaan proeven en nu werden de iets zwaarder soorten geproefd waaronder uiteraard Islay whisky's en een mooie cask strength Longmorn op een sherry vat uit de ultimate lijn van van Wees. Het was net zoals vorig jaar een heerlijk en gezellig weekend dus volgend jaar gaan we uiteraard weer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten