 |
| De keuken |
Het was weer tijd voor een heerlijk etentje, dit keer ter ere van de verjaardag van de dochter van mijn vriendin. Zo togen we met zijn vijven (vriendje van de dochter en mijn nichtje) naar
Ron gatsrobar aan de Sophialaan om eens flink te gaan genieten.
We starten met een glaasje bubbels en een taco met Balinese kip waarna we besloten om drie koude, drie warme en twee bijgerechten te kiezen voor de maaltijd. In de eerste ronde kwam de tonijn, de paddenstoelen en de steak tartaar waarbij alles voortreffelijk smaakte zoals we gewend waren bij Ron. De tweede ronde bestond uit de spareribs, de bloemkool en de skirt stake met de bimi en de frietjes als side dishes en waar wederom geen misser tussen zat, Er werd nog wat hongerig rondgekeken dus kwam er nog een rondje waar alleen de eend nieuw was want de spareribs en paddenstoelen waren dusdanig goed bevallen dat die op herhaling mochten.
We sloten af met een dubbele espresso voor mij en de ijsemmer, het kaasplankje en de sorbet voor de anderenkwam het einde van de middag in zicht en met de rekening en het mini ijshoorntje als extraatje namen we na vier uur afscheid van een lunch die we alle vijf alleen maar als top konden omschrijven.